Nätknåp

Här hittar du lite knåp och spel som du kan spela direkt på nätet.


Breakout

Spelet du säkert känner igen. Du ska med hjälp utav den gröna rektangeln studsa bollen så att de andra färgglada rektanglarna försvinner. Lycka till.

SPELA


Hanoi

Vi kallar den "Tornet" i vårat sortiment. Flytta tornet till tredje pinnen. Du kan bara flytta en bricka i taget och får inte lägga en större bricka på en mindre.

SPELA


Memory

Klicka på bilderna för att se vad som gömmer sig under. Para ihop bilderna 2 och 2 för att de ska försvinna. När alla är borta har du vunnit.

SPELA


Scrambler

Klicka på knappen "skaka om" för att bilden ska dela upp sig och hamna huller om buller. Klicka för att markera en bild. Klicka sedan på den bild som du vill ska byta plats med den. Försök klara det så snabbt som möjligt. Tiden ser du bredvid "skaka om "-knappen.

SPELA


Slider

Nästan som "Scrambler" fast lite svårare. Här ska du skjuta brickorna på plats. Detta gör du genom att klicka på bilden närmast vita rutan. Gör detta tills bilden är rätt.

SPELA


Tangram

Välj bild med "<<" resp. ">>" klicka sedan på "Börja" för att starta. Försök lägga figuren med bitarna. Rotera genom att hålla pekaren över biten och klicka på höger musknapp.

SPELA


T-pussel

Lägg bokstaven T med hjälp utav bitarna. Placera muspekaren över biten och klicka på högra musknappen för att rotera den.

SPELA


Tetris

Spela Tetris.

SPELA


Triangel

Försök att få triangeln upp och ned genom att bara flytta 3 utav bollarna.

SPELA